Syksyn säveliä

Ihanaa kun on syksy. Kurjet huutavat aamuisin, kun ne kokoavat rivejään muuttomatkaa varten. Pihapiirin koivut pudottelevat jo lehtiään ja aurinko ja vesisade vuorottelevat pitkin päivää. Pikkulinnut istuvat pihlajassa syömässä marjoja. Linnuille näyttää maistuvan myös punaiset viinimarjat. Hyvä niin, kun itse en niille ole käyttöä keksinyt. Öisin lämpötila käy jo lähellä nollaa, mutta pelargonia jaksaa vielä pitää kesäfiilistä yllä 🙂 Ajattelin kokeilla, josko tämä yksilö talvehtisi sisällä ja lähtisi keväällä taas uuteen nousuun. Kohta voisi jo vaihtaa tervetulotoivotuskukkaseksi krysanteemin.

Aikaisin aamulla maailmasta löytyy uusia perspektiivejä.

Kaste paljastaa hämähäkkien aherruksen.

Eilen oli taivaalla komea sateenkaari. Lepantteri taisi saada vainun kulta-aarteesta 😉

Tässä jokunen viikko sitten innostuin kaivelemaan navetan kätköjä. Kun tyhjensimme vintin vuosia sitten, navettaan päätyi kaikenlaista tavaraa. Nyt vanhat lautaset pääsivät uusiokäyttöön, kun huomasin, että nehän ajavat kasvien aluslautasten virkaa oikein mainiosti. Olen ottanut jo aikaisemmin käyttöön löytämäni kukkaruukut, mutta aluslautaset olivat olleet ostolistalla jo pitkään. Nytpä ne sai vetää yli listalta 🙂

Useamman intensiivisen raksavuoden jälkeen, nyt on kiva ottaa talon vanhoja tavaroita käyttöön 🙂 Muutama Nanny Stillin Grapponia-kulho ilahdutti löytäjäänsä.

Gutzeitin mäntysuopalaatikko on nyt paperinkeräysastiana.

Paljon on vielä piharakennuksissa tavaraa, jotka odottavat käyttöönottoa. Pikkuhiljaa ne pääsevät paikoilleen. Kun tulee se hetki, että vastalypsetystä lehmänmaidosta pitää erotella kurri ja kerma, silloin pääsee separaattori keittiön kaapin päältä töihin!

4 kommenttia artikkeliin ”Syksyn säveliä

 1. Separaattorin käytöstä tulee varmaan sitten oma postauksensa? 😄 Onpas ihanat nuo Grapponiat, löysitkö ne siis sieltä teiltä? Hieno löytö! Tuskin silti olivat sen Rantatöyrän viimeisen asukkaan omaisuutta… 🤔

  Tykkää

  • Juu, täältä ne löyty ☺️ Löyty myös ruusukuvioituja kahvikuppeja ja tasseja. Ehkäpä nää astiat on kuitenkin enemmänkin mummoihmisen jäämistöä 🌹Separoinnista tulee sit oma settinsä. Seikka on saletti 💪🏻😆

   Tykkää

 2. Toiset löytää Grapponiat oman navetan vintiltä, toiset koluaa ympäri maata kirppiksiä 😅 tuo noiden väri on vaan niin 👌🏻👌🏻
  Ja joo separointipostausta ootellessa 💪🏻😄

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s