Eteisen katon purku

Eilen jatkui raksalla naulasavotta. Se onkin ollut tässä hetken aikaa katkolla kuistin suoristuksen ja muun homman vuoksi. Voiton puolella siinä onneksi kuitenkin jo ollaan! Yhden naulan sain repiä kengän pohjastakin, kun ihmettelin että mikä siellä kilkkaa 😮 Sakkea lainatakseni ”parempi repiä naula pois kengänpohjasta kuin jalkapohjasta”. Huh, onneksi on naulaanastumissuojat kengissä!

Eilen alkoi sorsastuskausi ja sen huomasi saarella. Vähän väliä kuului lintujen raakuntaa ja niitä lenteli parvissa sinne tänne. Välillä jossain sinkosi haulisuihku. Lepantteri ihmetteli meininkiä keittiön ikkunasta.

IMG_3246

Sakke otti asiakseen eteisen katon purkamisen. Eteisen katto on vähän turhan matalalla. Sitä kun vähän tsuumailtiin niin tultiin siihen tulokseen, että kattoa voisi hyvinkin korottaa 20 senttiä, niin että uusi katto tulisi vaakaparrujen yläpuolelle, kun nyt katto oli tehty parrujen alapuolelle. Valkoiset paneelit saisivat siis seuraavaksi kyytiä. Isäntä paineli vintille ja  alkoi hommiin.

Kohta oli villat purettu ja parrut saatu näkösälle. Sitten sai sorkkarauta töitä.

Voilá, sinne meni eteisen katto 🙂

IMG_3293

Huomattiinpas että tuvan ovessa on komiat saranat. Ne pitää säästää 🙂

Meillä oli sellanen normi päivä raksalla. Välillä rillattiin makkaraa, että jaksaa. Saarelle mentäessä ihmeteltiin kun tuulimyllyt eivät pyörineet. Syykin selvisi, näillä kavereilla taisi olla normi päivä toimistolla!

IMG_3227

4 kommenttia artikkeliin ”Eteisen katon purku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s