Lakkoillako vaiko eikö?

Lauttaliikennettä uhkaa tulevana viikonloppuna työnseisaus.  Lautta lakkaa kulkemasta perjantaina klo 6 mikäli Suomen Konepäällystöliitto, Suomen Laivanpäällystöliitto ja Suomen Merimies-Unioni eivät pääse työriidassaan ratkaisuun ennen sitä.

Viimeisen vuoden aikana, kun me olemme lautalla seilanneet, lauttaliikenteessä on ollut yllättävän monenlaista ongelmaa. Milloin lautta on ajanut karille, milloin tuuli on rikkonut laiturin, milloin mennään lakkoon.

Saapa nähdä miten työseisauksen uhkan kanssa käy. Meidän ei sentään tarvitse alkaa hamstrata elintarvikkeita sen takia, mutta saarella asuvia niin kehotetaan tekemään.  Jos työnseisaus alkaa, ei ole mitään tietoa siitä milloin se loppuu!

http://hailuoto.fi/saariston-lauttaliikennetta-uhkaa-tyonseisaus-sovittelu-kaynnissa/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s