Grillipileet

Kutturassa on nyt käyty ja mikä mahtava reissu se olikin 🙂 Poroja riitti, sääskiä ei (itikoita ei kerta kaikkiaan ollut yhtään!) Lappiin lähemmä toisteki! Perjantaina kotiuduttiin ja lauantaina lähdettiin käymään saaressa.

Pojat kävivät aamutuimaan ostamassa grillin. Sakke hoiti kokoamispuolen (ilman käyttöohjeita tosin, kun ohjeissa ei ollut kerrassaan mitään tolkkua…) ja rillasi hyvät makkarat! Jälkkäriksi suklaakakkua 🙂

Lapin reissun jäljiltä kellään ei ollut saaressa työvelvoitetta, mutta siitäkin huolimatta Ilona ja Aamos ottivat hommat haltuun. Aamos sai grillinostoreissulla itselleen remppavasaran ja pitihän sitä päästä testaamaan 🙂 Naulat upposivat kuin vanhalta tekijältä!

IMG_3090

Ilona urakoi ulkosaunan tyhjennyksen kimpussa. Siinä onkin tekemisestä… Ilona sai sen hyvälle alulle!

Punaista kuplaakin käytiin ihmettelemässä. Ilona teki löytöjä, kädessä koululaisen muistikirja 1930-luvun puolivälistä.

Issun mielestä parasta raksalla taisi olla kuistin automäki 😉

IMG_3115

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s