Raksakoirien lauantai

Sakke alkoi purkaa tulevan kylppärin lattiaa. Sitä ennen hän kävi talon alla tekemässä tarkempaa tutkimusta lattian kunnosta alhaalta päin katsottuna. Aikamoiset kivet pitävät taloa tolpillaan! Yksin ei tarvinnut olla, Lepantteri ja velipoika Halti pitivät seuraa 🙂 Koiran mentävä tila on talon alla.

Talon päätystä tai kuistin alta pääsee talon alle ja pois.

IMG_3024

Minä ja Petri jatkoimme tuvan seinien kimpussa pinkopahvin kanssa. Muutama naula sai taas tänään kyytiä 😉 Tässäpä viimepäivien työkaluvalikoima: verhoilusorkkarauta (liekö virallinen termi? Yhden rautakaupan setän paras arvaus…), vasara ja ihan normi sorkkarauta. Noilla pääsee jo pitkälle! Sakella tuli lattian purussa vastaan kohtuukokoinen naula. Lattiaan on taidettu käyttää juurikin sellaisia nauloja, mitä sepältä on sattunut kulloinkin tulemaan…

Veljekset olivan innoissaan kun saivat reuhata koko päivän keskenään. Veljekset kuin ilvekset 😛

 

4 kommenttia artikkeliin ”Raksakoirien lauantai

  1. Kiva kun Lepatsukin on saanut raksalle seuraa, kuluuhan se aika paljon mukavemmin! 🙂 Jännää saada kuvia myös talon alta, ja ehkä isännällä on nyt jonkinmoinen mielipide ja käsitys siitä lattian tilasta. Maallikolle nuo kuvat eivät kerro juurikaan… Mielikuvitus vain rajana, kun pohtii kuka ja mikä siellä talon alla voi pitää majaa… 😉

    Tykkää

    • Isännän mielipide lattian tilasta muotoutuu pikkuhiljaa kunhan aikansa pyörii lattian alla ja päällä 😉 mä oon kovasti koittanu keskittyä siihen että en miettis kuka tai mikä siellä talon alla asustaa 😂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s