Retkiluisteluradan avajaisissa

Hailuodon ja Oulunsalon välillä kulkee tätä nykyä retkiluistelurata 🙂 Radan avajaiset pidettiin tänään hienossa auringonpaisteessa. Porukkaa oli liikenteessä! Meri on näin talvella yllättävän monipuolinen kulkualusta. Voit valita liikutko jalan, laivalla, autolla, luistimilla, pyörällä, suksilla, moottorikelkalla vai liitovarjolla. Nämä vaihtoehdot nähtiin tänään 😉

img_4147

Hailuodon lauttarannassa oli säpinää ja sinnehän mekin suunnattiin!

Lapset pääsivät ratsastamaan islanninhevosilla. Paikallinen puuseppä pitää hevostilaa. Lepsu tuijotti komeita eläimiä haltioituneena. Koiravaljakkoajeluakin oli tarjolla.

Markkinakojussa oli esillä mm. luodon omaa olutta, joka on nähnyt päivän valon ihan vastikään, tänä keväänä. Pienpanimokulttuuri on iskussa!

img_4176

Lepantteri tapasi miniversion itsestään 😀 Ankkurit joutuvat vielä hetken odottamaan ennen kuin pääsevät käyttöön…

Käytiin keskustan kaupassa ostamassa evästä ja samalla tuli näpsittyä maisemakuvia matkan varrelta. Paikallinen SEO on käymisen arvoinen paikka. Aika siellä on pysähtynyt jonnekin vuosikymmenten taa ❤ Hyllystä löytyy mm. tuliteriä VHS-kasetteja.

img_4183

Paikallinen nuorisoseura on komea rakennus. Latoja pelloilla riittää ja niiden seurana tuulimyllyjä 🙂

Tokihan tänään käytiin omassa pihassakin. Turre otti ilon irti lempitalvipuuhastaan.

Raksalla otettiin tänään vähän kevyemmin: Mitattiin kaikki talon ikkunat, jotta saadaan laitettua niistä tarjouspyynnöt puusepille. Piipuistakin otettiin mittoja, että saadaan piirustukset niiden osalta kuntoon (ei, ei tarvinut kiivetä katolle, ihan vaan sisätilamittauksia 😉 ) Myös keittiössä heiluttiin rullamitan kanssa. Ollaan saatu muutamasta keittiöfirmasta suunnitelmat nähtäville ja piti vähän tsuumailla että minkäkokoinen se saareke nyt sitten oikeasti siinä tilassa olisi. Hyvinhän se siihen mahtuu!

Ja niitä varjoliitäjiä nähtiin sitten kotimatkalla 🙂

img_4222

2 kommenttia artikkeliin ”Retkiluisteluradan avajaisissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s