Speedwayta ja oviprojektin startti

Sakke kävi viime viikolla ahkeroimassa saaressa ja nyt on pirtin lattiaeristeen pinta siistitty urenaanijutskasta. Myös vintillä on lattia nosteltu tieltä pois, eli seuraavaksi pääsee loka-auto hakemaan loput eristeet. Vintillä on aikanaan ollut tupakkimiehiä remontin teossa. Lattian alta on löytynyt tupakan holkkeja ja nyt tuli vastaan  aito, oikea Saimaan tupakkalaatikko. Ei ollut kuitenkaan sen kanteen raapustettu talon pohjapiirustusta 😉

Tänään oli mukavan aurinkoinen päivä lähteä saareen remppahommiin. Ihanasti jo kevätaurinko lämmittää 🙂 Koiruuksia oli mukana kaksin kappalein, kun Lepan veli lähti matkaan saaripäivää viettämään.

IMG_0322_kuva

Ennen kuin alettiin remppaan, käytiin Marjaniemessä katsomassa jääspeedway-kisoja. Jännä juttu, kun saaren sisäosissa paistoi aurinko täydeltä terältä, jäällä oli niin sankka sumu ettei meinannut eteensä nähdä!

IMG_4412

Melkoiset nastat on renkaissa 🙂

IMG_4419

Raksalla aloitettiin väliovien irroitus. Ovet menevät puusepälle kunnostettavaksi. Oviaukkoja isonnetaan, jotta nykyajan ihminen mahtuu niistä nöyristelemättä kulkemaan 😛 Makkarin ja kylppärin välinen ovi oli projektin ensimmäinen. Siinä oli edellisen asukkaan jäljiltä melko mielenkiintoinen karmihäkkyrä, jonka purkua piti ensin hieman mietiskellä. Kyllähän se kuitenkin lopulta antoi periksi. Huomenna jatketaan.

Välillä on kiva katsella maisemia vintin ikkunasta. Latoja on riittävästi 😀

IMG_4371

 

2 kommenttia artikkeliin ”Speedwayta ja oviprojektin startti

  1. Vai löyty aski saimaata. Niinkuin yhessä laulussa sanotaan: ”Ukko se sai maata lähituntumasta saimaata. Siellä hän sai maata ja poltella sai saimaata. On lahonnut tölli, ei savua saimaan pölli.”

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s