Kellarin katon viimeistely

Käytiinpä viimeistelemässä kellarin katto. Kellarissa on kaksi huonetta, joiden välissä on ovi. Betoninen väliseinä aiheutti katon tekijöille hieman haasteita, kun se ei ollut ihan sitä suorinta mallia 😉 Katon viimeistä lautaa sai sommitella kohdalleen muutamaankin kertaan ennen kuin siitä sai oikean mallisen.

Niinhän se katto valmistui 🙂

Tänään saaressa ripsutteli vettä ja tuuli kylmästi, hrrr. Otimme turren kanssa lämpimiksemme pienin tiiliprojektin. Talon päädyssä oli tiilikasa syksyn piippurempan jäljiltä. Roudailin ne maitokärryillä navettaan uusiokäyttöä odottamaan. Talon taakse jäi vielä kunnon kasa odottamaan seuraavaa kylmää päivää 😉

DSCN0649

Pihan nurmi on ollut todella huonolla hoidolla vuosikymmeniä. Nurmen alta pilkistää jos jonkinlaista roskaa. Tarkoitus on sitten joskus kuoria pihasta pinta pois, jotta saadaan se hieman tasattua ja päästään eroon pullonkorkeista ja muusta roinasta. Tänään huomion kiinnitti valkoinen posliini, joka pilkotti nurmen pinnassa. Oli pakko kaivaa esine ylös. Tällainen aarre tällä kertaa 😛 Taitaa olla semmoinen puhelin- tai sähkötolpan nupikka. Mikähän senkin tarina on kun on pihamultiin päätynyt?

DSCN0662

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s