Pirtin lattian suoristus

Sakke ja Petri starttasivat eilen pirtin lattiakannattajien suoristuksen. Apuvälineenä hommassa on tasolaser. Se piirtää 360 astetta laserviivaa ja kertoo missä menee suora linja, johon hirsikehä kohdistetaan.

Hirsi nostetaan liinalla oikealle korkeudelle.  Kun oikea taso on löytynyt, lyödään puupalikka alle.

DSCN0677

Miehet saivat jo laitettua koko ulkokehän kohdilleen. Seuraavaksi pitää vielä kohdistaa ulkokehien poikki menevät sisemmät hirret.

DSCN0684

Kun rossipohja tyhjennettiin, sen taakka keveni huomattavasti. Sen myötä lattiakannattajat, jotka menevät seinästä seinään ja joiden päällä kehä siis on, ovat kohonneet paikoin irti tolpiltaan. Tästä pääsemmekin lattian suoristuksen loppuhuipennukseen: ryömitään talon alle ja lisätään puukiilat lattiankannattajien ja pystytolppien väliin. Kuulostaa mukavalta. Tuskin maltan odottaa. Ehkä lahjon koiran hoitamaan sen. Se mahtuu todistettavasti kulkeman talon alla 😛

IMG_3012

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s