Voittajamaali

Maaliasia on nyt ratkennut. Keittomaali osoittautui testipalan perusteella hyväksi maaliksi hienosahatulle paneelille. Värisävykin on kohdallaan, eli Hangon keittomaali vei testeissämme voiton ja nyt 60 litraa maalia odottaa sutijaansa 🙂 Toki tarvitaan myös ne paneelit, jotka ovat tulossa parin viikon päästä (olivat tilaustavaraa). Maalaamisen osalta päästäneen suht helpolla, sillä keittomaali ei vaadi paneelien käsittelyä homeenestoaineella, koska maalissa itsessään on homeenesto. Yksi maalikerros riittää, joten seinät maalataan sitten kun paneelit on laitettu paikoilleen.

IMG_1409

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s