Etuseinän kimpussa

Talon etuseinästä toinen puoli purettiin jo kesällä. Toinen puoli on odottanut päätyseinien valmistumista. Nyt päästiin vihdoin eteenpäin purkuhommissa. Kaikkihan lähti taas liikkeelle telineiden rakentamisesta. Niiden tieltä isännän piti sahata koivun kanto maan tasalle.

Minulla kului mukavasti päivä sorkkaraudan varressa. Taas löytyi uusi liikuntamuoto jota voin suositella kaikille kanssasisarille! Monipuolisuutta hommaan toi pujottelu telineeltä toiselle koko paneelin matkalta. Kätevästi hoituu kuntosalihommat samalla kun projekti etenee 😉

20170924_145912

Vanhan paneelin alta paljastui vintin ikkunat. Ilmeisesti siitä on jokunen vuosi aikaa kun auringon valo on viimeksi niihin paistanut. Kivat pikkuikkunat 🙂

DSCN0299DSCN0293

Katon uusimiseen liittyvä sivuprojekti työllisti Sakkea. Katto tullaan uusimaan lokakuun aikana. Jos kelit menee oikein huonoiksi, kattofima uusii katon pressut ja katon teko siirtyy keväälle. Pidetään peukkuja että kattoasia saataisiin kuntoon jo syksyn päälle! Kattoprojektiin liittyen Sakke naputteli vaneerista ilmanvaihtohormien kotelot. Koteloiden päälle tulee peltisepän tekemät kuoret. Hormit laitetaan katolle kattorempan yhteydessä.

Syksy on saapunut näillekin leveyksille.

DSCN0240

Isäntä ja koira, samikset ❤

DSCN0243

 

2 kommenttia artikkeliin ”Etuseinän kimpussa

  1. Suloset akkunat! Tiesittekö että siellä alla on semmoset? Syksy on tunnelmallista, mutta toivotaan että kuitenkin säät suosii raksalla, että saatte kattohommat kuntoon ennen lumentuloa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s