Maalia!

Syyskuu on jo loppusuoralla. Mitäpä on raksalla tapahtunut? No. Maalattu ollaan, ainaski.

Pari viikkoa sitten saatiin tien puoleinen päätyseinä paneloitua. Seinä jäi vielä odottamaan maalausta, sillä pellon puoleiseen seinään piti saada paneelit, ennen kuin telineet piti palauttaa. Kuinka ollakaan, naulapyssy sanoi sopimuksensa irti juuri ratkaisevalla hetkellä. Pojat naputtelivat sitten paneelit seinään vanhaan kunnon manuaalityyliin. Naulapyssyllä olisi varmastikin homma saatu tehtyä nopeammin, mutta täytyypä sanoa että vasaran pauke toi raksalle sellaista aitoa talonrakentamisen meininkiä 🙂

IMG_167220170916_151614

Vihdoin päästiin maalaamaan. Sehän sujuikin yllättävän nopeasti. Iltasella aloitettiin ja seuraavana päivänä hoidettiin loppuun. Sään kanssa sai vähän jännittää: koko ajan tuntui siltä että kohta sataa. No eipä kuitenkaan satanut 🙂 Aikatauluhan meillä oli sellainen perinteinen, että lauantaina aloitettiin maalausprojekti ja sunnuntaina piti palauttaa telineet 😉 Jos ihmettelet miksi näyttää siltä että seinän keskiosassa olisi maaliroiskeita vaikka maalaus ei ole vielä siellä asti menossa niin, ehkä saattoi käydä niin, että maalipurkki tippui ylimmältä telineeltä komeassa kaaressa alas, roiskautten puolet sisällöstään jo kätevästi valmiiksi seinään. Siis ehkä 😛

Telineet palautettiin ja toinen päätyseinä maalattiin (itse asiassa eilen) henkilönostimen avulla. Kumpikin pääty on nyt sitten maalattu 🙂

 

2 kommenttia artikkeliin ”Maalia!

  1. Oottehan ahkeroinut! Tuommoinen ruiskumaalaushan on oikein nopeaa touhua, ei muutako malipurkkia enemmänkin heittelemään! 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s