Massikka tuli taloon

Saanko esitellä Rantatöyrän uuden asukkaan: Massey-Ferguson 135 🙂

20171019_152152

Perintötraktori haettiin viikolla Keminmaalta uuteen kotiin. Mukana tuli erinäinen määrä jänniä lisäosia, mm. klapikone (jolla saa kätevästi pilkottua talven polttopuut) sekä perunan istutus- ja nostokone. Ehkä voisi laittaa koko pellon perunamaaksi kun nyt olisi pelit ja pensselit siihen hommaan 😛 Mietitäänpä kuitenkin vielä! Kaikkia lisäosia ei tämä kaupunkilaistyttö osaa nimetä, eikä käyttötarkoituksesta ole mitään käsitystä, mutta ehkäpä jossain vaiheessa nämä härpäkkeet tulevat tutuksi 😉

20171018_132258

Iskä ja kesärenki-Tuomas olivat auttamassa traktorin siirrossa. Onneksi sitä ei sentään tarvinut ajaa Keminmaalta Hailuotoon vaan nouto onnistui rekka-autolla. Samalla saatiin kaikki lisäosat toimitettua saareen. Traktori hörähti kiltisti käyntiin vaikka on ollut vuosia käyttämättä. Luotettava peli!

Kesärengiltä käyttää maataloustyöt. 🙂 Pressun alla, peräkärryssä on perintömoottorikelkka, vuosimallia -82. Kelkka ei suostunut käynnistymään, joten se vaatii vielä hieman laittoa ennen kuin päästään talvella tekemään sillä reittejä koiran ulkoilutukseen.

Kuluneella viikolla keli oli vielä syksyisen aurinkoinen. Metsä näytti kuitenkin kovasti lumiselta. Eipä se kuitenkaan lunta ole vaan jäkälää. Hailuodossa sitä riittää!

20171012_153055

 

 

3 kommenttia artikkeliin ”Massikka tuli taloon

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s