Valoa pimeässä

Raksalla on ollut loppusyksystä aika hiljaista. Ollaan siivottu pihaa ja viety ekovillapaalit riiheen lumen suojaan. Tuulensuojalevyt ovat löytäneet talvehtimispaikan massikan kärrystä. Tänään käytiin tekemässä lumitöitä ja muuta pientä puuhastelua. Kesärenki-Tuomas pääsi lumilingon ohjaimiin 🙂

IMG_2044

Lunta oli kertynyt ovien edustalle ihan mukavat kasat. Lapio siis heilumaan! Itse en aivan  vielä ole päässyt sinuiksi lumilingon kanssa, vaikka tänäänkin sillä ajelin. Taidanpa hankkia vanhan kunnon manuaalikolan lingon kaveriksi. Sillä pääsee oikean työn makuun ja sitten kun ei enää jaksa eikä huvita, voi lingota loput 😉

IMG_2038

Lepantteri on onnellinen kun sillä on pallo ja pihalla on lunta. Turrella kului päivä rattoisasti puoli koiraa lumihangessa palloa kaivaen. Kyllähän se pallo on tähän mennessä aina löytynytkin. Ja jos ei löydy, niin keväällä se kai viimeistään vastaan tulee 😛

IMG_2050

Massikka on ansainnut paikkansa Rantatöyrällä. Tänäänkin sille löytyi käyttöä. Meillä oli traktorin trukkipiikit viime viikonloppuna korjatteilla mökillä ja tuotiin ne nyt takaisin. Massikalla ne oli näppärä roudailla omalle paikalleen navetan taakse.

IMG_2083IMG_2086 (2)IMG_2095 (3)

Navetan ovessa on ollut ikivanha salpaviritys, joka ei ole enää pysynyt koossa tämän syksyn myrskyissä. Navetan ovet ovat saaneet kyytiä kovilla tuulilla mutta onneksi ne ovat sentään pysyneet saranoillaan. Tänään pojat askartelivat uuden salvan oveen otsalampun valossa 🙂

IMG_2104

Kyllä tulikin hyvä! Nyt pysyy ovet kiinni isommallakin myräkällä 🙂

IMG_2137

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s