Ikkunat-akkunat

Tällä viikolla laitettiin menemään tarjouspyynnöt ikkunoista. Taloon on tulossa ns. perinneikkunat: karmit on puuta ja looki kaikenkaikkiaan mummolamainen 😉 Perinneikkunat sopivat vanhan talon henkeen.

Keittiöön on jossain vaiheessa vaihdettu isompi ikkuna. Ikkunan alapuolella olevat jäljet paljastavat, että ikkuna on joskus ollut pienempi. Ikkunan vaihdossa on käynyt melkoinen virhe: ikkunan yläpuolella, oikeassa laidassa juuri karmin kohdalla on hirsijatkos. Nyt seinän paino kohdistuu ikkunaan 😮 Ikkuna ei voi olla jatkokseen asti, vaan jatkoksen alla pitää olla tukevaa hirttä. Ei siis auta kuin laittaa keittiöönkin samanlainen pienempi ikkuna kuin muissakin tiloissa ja tukea jatkos pystyhirrellä. Isompi ikkuna olisi tuonut enemmän valoa, joten harmi että ikkunaa pitää pienentää. Toisaalta,  palautamme ikkunan nyt alkuperäiseen (?) muotoon.

DSCN0411 (2)

Keittiöön tulee siis tällainen normikokoinen ikkuna:

IMG_2448

Talon ulkonäkökin hieman muuttuu, kun ikkunoista tulee kaikista samankokoiset. Löytyipäs arkistoista viime syksyinen kuva talon takapuoleltakin. Uudet ikkunat olisi tarkoitus asentaa paikoilleen syksyllä, kun loput ulkovuoriremontista on tehty.

IMG_1738

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s