Makkarin lattiankannattajat

Flunssat on selätetty ja päästiin taas raksahommiin. Lattiaprojekti etenee nyt makkariin. Neljästä lattiankannattajasta kolme oli niin huonossa kunnossa, että ne on poistettu jo purkuvaiheessa. Kuvan oikeassa laidassa näkyy yksi säilynyt kannattaja, jolle nyt tehtiin kolme uutta kaveria. Projekti alkaa tietenkin mittaamisella 🙂 Vihreä putki keskellä huonetta pitää pystyssä tasolaseria, joka piirtää vaakasuoran laserviivan huoneen ympäri. Sen avulla näkee, mihin kohtaan kannattaja pitää laittaa. On muuten älyttömän kätevä laite tuo tasolaaseri!

DSCN0550

Parrujen päät veistetään oikeaan muotoon.

Seinääkin piti hieman veistää, että kannattajan sai sujahtamaan paikoilleen.

DSCN0562

Kaikki kolme parrua saatiin pakoilleen 🙂 Niiden väliin voi alkaa rakentaa rossipohjaa. Suunnitelmat on jo piirretty (ei tupakkiaskin kanteen, mutta vihkoon kuitenkin).

DSCN0577

Pihatöitäkin sai eilen tehdä. Mahtavaa kun päivät on jo pitkiä ja valoa riittää iltaan asti. Metsäkylän Navetasta ostettu ikkuna kulkeutui meille Lapin kävijöiden mukana (kiitos iskä ja Seija!). Tuosta otetaan lasit talteen ja vaihdetaan ne kuistin ikkunoihin parin rikkimenneen tilalle.

IMG_2748

Himppusen on vielä auringolla tekemistä lumien kanssa, mutta startti on jo otettu! Kohta se on kesä 😉

IMG_2729

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s