Rossipohja eteiseen

Eteisestä ja tulevasta kylppäristä puuttuu rossipohja. Muualle se on jo tehty tai se oli jo olemassa ennestään. Helatorstain uurastus oli eteisen rossipohjan teko. Tärkeimmät asiat kuitenkin ensin: maitokärryt herätettiin talviunilta ja tuunattiin kesäkuntoon 🙂

DSCN0720

Maitokärryt olivat apuna, kun eteisestä siirrettiin lankut ja muut kamppeet pois.

Eteisen lattiaprojektissa käytettiin rossipohjamateriaalina tuulensuojalevyjä. Levyt saatiin kuljetettua eteisen alle liu’uttamalla levyt kuistin portaiden alta. Ensin avattiin reitti kuistin alle, josta pääsee eteisen alle.

DSCN0723

Sukupolvet kohtaavat: muovipalju ja punottu kori 🙂

DSCN0725

Tuulensuojalevyt kiinnitettiin lattiaparrujen alapuolelle. Viimeistä palasta varten piti tehdä mittauksia hieman tarkemmin.

Tässä projektissa työskentelyolosuhteet eivät olleet niitä miellyttävämpiä. Hieman joutui itseään muistuttelemaan, että miksi ihmeessä ihminen vapaaehtoisesti ryömii talon alla, makaa selällään maassa ja kannattelee jaloillaan 23 kilon tuulensuojalevyä kun samalla yrittää saada runkonaulaimella naulattua laudan ja levyn kiinni parruun, jota ei näe, koska parru on levyn yläpuolella. Hmm… kuulostaa hupaisalta näin jälkeen päin 😛

Ai niin joo, nähtiin pääskysiä! Nyt se siis on: kesä ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s