Maalari maalasi taloa

Helleputken viimeisistä päivistä otettiin kaikki irti maalausprojektin merkeissä. Etuseinä sai väriä pintaan. Kesärenki oli urakassa mukana, joten hommahan hoitui näpsäkästi 🙂 Isäntä varasi itselleen taas parhaan paikan 😛

DSCN0115

Rantatöyrässä aurinko paistaa aamusta makkariseinälle ja kiertää siitä iltapäivän kuluessa takapihan kautta etupihalle. Maalareilla oli selkeä aikataulu urakassa: homma piti saada hoidettua ennen kuin aurinko ehtii etupihan puolelle. Suorassa auringonpaisteessehan ei kannata maalata.

DSCN0119

Lakisääteiset tauot jäivät työmiehillä hieman lyhyenpuoleisiksi urakan aikana, mutta valmista tuli ajoissa. Keltainen maali ei pääse oikeuksiinsa kuvissa, kun edellinen pinta on ollut puunvärinen. Ennen- ja jälkeen-kuvista kuitenkin huomaa että jotain on tapahtunut 🙂

DSCN0108DSCN0175

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s