Uusi ovi eteiseen

Eteisen uusi ovi tilattiin pari vuotta sitten puusepältä yhtäaikaa talon ikkunoiden kanssa. Viikonloppuna päätettiin asentaa ovi vihdoin paikoilleen. Kyseessä on siis kuistin ja eteisen välinen ovi. Kuisti jää kylmäksi, joten eteiseen tuleva uusi ovi on eristetty. Alla olevissa kuvissa on lähtötilanne. Vasemmanpuoleinen kuva on otettu kuistilta käsin. Meidän käytössä eteisen ovet eivät olleet koskaan kiinni, koska niissä ei ollut kahvoja… Löysinpäs kuitenkin kuvan, jossa ovet on kiinni. Ko. kuva on jostain aikojen alusta, eteisestä päin kuvattuna.

Kuistin ovet otimme pois jokin viikko sitten ja nyt lähti myös karmit ja ikkunat.

Aukkoa piti vähän korottaa, jotta uusi karmi solahtaa paikoileen.

Vatupassilla suoraan!

Hieno uusi ovi 🙂 Tuohon vielä ikkunat molemmille puolille, niin tullee hyvä!

DSCN0722

Ps. Onneksi ikkunoita ei vielä asennettu. Kävi nimittäin niin, että isäntä laittoi riuskalla otteella oven kiinni ja kappas, sehän menikin lukkoon! Apumiehet ja -naiset jäivät lukkojen taakse. Onneksi ikkuna-aikoista pääsi kipuamaan kuistin puolelle 😀 Ilmeisesti oven saa auki ikkuna-avaimella. Lähitulevaisuuden tavoitteena on hommata oveen helat ja kahvakin!

Yksi kommentti artikkeliin ”Uusi ovi eteiseen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s