Keittiön viimeistelyä

Raksalla on menossa armoton kirivaihe. Muuttokin jo siintää näköpiirissä 🙂

Keittiön välitilaan mietittiin tapettia ja tapetti siihen tulikin. Laitetaan tuohon päälle lasi (eikä pleksiä kuten aikaisemmin mietimme). Lasi on kuitenkin kestävämpi valinta ja pysyy siistinä.

IMG_5935

Kaapistojen vetimiä metsästeltiin vähän sieltä ja täältä. Alunperin meillä oli kiikarissa kivat, mustat vetimet Bauhausista. Ne olivat kuitenkin liian kapeat jääkaapin ja pakastimen oveen. Isäntää pelotti, että ne alkavat vääntymään yms. Jostain sitten pälkähti päähän, että takorautaiset vetimät olisivat oikean väriset ja pysyisivät kuosissaan. Niinpä päädyimme sellaisiin.

Koska tämän raksaprojektin syvin tarkoitus on säätää ja värkätä niin pitihän se ottaa ja tuunata myös vetimien ruuvit! Jax Black -aine tilattiin joskus pari vuotta sitten netistä. Taisi tulla ihan Amerikasta asti. Fiilis oli sillon, että kyllähän tuommoista ainetta vielä joskus tarvii. Ja niinpä tarvikin 😀 Ruuveja liotettiin n. minuutti Jaxissa ja sitten käytettiin vesilasissa. Näin syntyy mustat ruuvit:

Tammitasot tilattiin puusepältä ilman pintakäsittelyä. Käsittely tehtiin Tikkurilan Unikkoöljyllä. Se on 100% luonnontuote. Vielä on hieman kysymysmerkki oliko tuo aine paras valinta. Pitää vielä testata kuinka tason pinta käyttäytyy veden kanssa. Öljyä on laitettu nyt kolme kerrosta. Tason väri on kolmannen kerroksen jälkeen oikein soppeli, mutta katsotaan tosiaan että onko tuo riittävä suoja vai kaipaako se vielä jotain muuta.

IMG_6088

Taso, allas ja hana on laitettu paikoilleen ja lopputulos näyttää tältä:

20200203_141202

Lattia- ja kattolistat puuttuvat vielä sekä välitilan lasi, pistorasiat ja valot. Muuten alkaa olla paketti keittiön osalta kasassa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s