Mutka suoristui :)

Asiantuntija kävi tekemässä analyysin kylppärin rikkinäisestä lattialämmityksestä ja siinä samalla reissulla myös korjasi sen 🙂 Kannatti odottaa tätä kaveria! Huh, kylläpä lopulta selvittiin koko hommasta säikähdyksellä. Vika paikantui kylppärin ja makkarin välisen seinän vierustaan. Lattilämmityksen johto oli saanut osuman pikanaulasta, kun teimme kylppäriin rungon. Asiantuntija sai laitteellaan paikannettua vikakohdan ja se pystyttiin kiertämään. Lopputulos on, että makkarin puoleisen seinän vierustalle jää kohta, jossa ei ole lainkaan lattialämmitystä, mutta muualla kylppärissä se toimii kuten pitääkin. Onneksi vikapaikka oli juuri siinä: lämmittämätön kohta jää kodinkoneiden alle, joten sillä ei ole käytännön merkitystä.

Isäntä piikkasi jo aikaisemmin betonia makkarin oven vieressä yrittäessään sähkärin kanssa selvittää vikapaikkaa. Asiantuntijan tekemä korjaus on kylppärin nurkassa.

Nurkassa on betonia piikattu auki sen verran että sähköjohto saatiin esiin. Makkarin lattian rajasta porattiin reikä kylppärin puolelle lattiavaluun, josta korjaava sähköjohto ui kylppärin nurkasta makkarin puolelle ja sieltä sen menee makkarin lattian rajassa oviaukon vierestä olevasta reiästä takaisin kylppäriin.

Nyt kun sähkövika on korjattu, pääsimme tänään jo täyttämään reiät betonilla. Huomenna tehdään vesieristys ja kun se on kuivunut päästään laatoittamaan. Lattian korjaustoimenpiteisiin menee lopulta vain muutamia päiviä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s