Förkörsrätt

Nysse tuli! Nimittäin etuajo-oikeuskilvet 🙂 Jee! Tuon kun laittaa tuulilasiin niin saa pyhkästä etuajo-oikeutettujen kaistalle ja lauttapaikka on aina taattu. Ollaanhan me jo toki etuajo-oikeutta hyödynnetty ja näytetty tarvittaessa lupapäätöspaperia lauttamiehille, mutta nyt ei tarvi enää paperin kanssa pelata. On se heleppoo 🙂

IMG_2988

4 kommenttia artikkeliin ”Förkörsrätt

    • Sitä mäkin ihmettelin. Onkohan se vahingossa tullu ruottiks, kun näitä kortteja tehdään paljon myös Etelä-Suomen saaristoon, joka varmaan paikoin on ruottin kielistä aluetta. Pitääpä tänään yrittää tiirata muiden autojen kylttejä… Ehkä tässä nyt pitää vaan tyytyä olemaan bättre folke 😉

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s