Vasara ja nauloja

Voihan pinkopahvi! Ja pinkopahvinaula! Siinäpä päivän teema. Tänään irroteltiin keittiön seinästä satoja nauloja ja huomiselle jäi satoja lisää. Kyllä jos minulta kysytään niin on pinkopahvi ja sen naula vihon viiminen keksintö! Melkosta hommaa tuo pois nyppiminen, mutta iteppäs läksin 😛

Sakke on useamman päivän ajan testaillut erinäisiä työkaluja naulojen irroittamiseen tuloksetta. Tiukassa ovat kun satakin vuotta ovat saaneet asettua. Vasaralla ne ei lähde, kun vasaraa ei saa naulan alle. Ruuvimeisseliäkään ei saa tungettua naulan alle, joten mitäpä keksis? Eilen Sakke sen keksi: semmonen ruuvimeisselin näkoinen työkalu, jossa on taivutettu nokka ja nokassa lovi. Nokan saa naputeltua vasaralla naulan alle ja avot, sillon läks!

Petrin urakkana oli portaitten ja parin komeron purku. Sinne meni rappuset! Sen verran jyrkät ja epäkäytännölliset olivat, että ikävä ei jää. Pitää hommata raksalle tikkaat, että pääsee vintille 🙂

Historiapläjäys: entisaikainen ruuvimeisseli ja uuden karhea puhelin, jonka osia Sakke kasaa, että pysyvät tallessa. Puhelin oli portaitten alla seinässä. Siinä on veivi kyljessä että saa yhteyden keskukseen 😉

Tänään olikin mukava tehdä hommia, kun ralliradio raikasi tabletista 🙂 Se on nähkääs Jyväskylässä rallit tänä viikonloppuna. Tällä kertaa ei olla paikanpäällä niin kuin monena vuotena ollaan oltu, mutta tunnelmassa mukana silti!

2 kommenttia artikkeliin ”Vasara ja nauloja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s