Lattiaprojekti syvenee

Eteisen lattia on nyt purettu. Hyvä Petri ja Sakke! Projekti etenikin sitten pintaa syvemmälle villojen kimppuun. Niitä on lisätty eteisen ja toisen kamarin lattioiden alle edellisessa remontissa kohta 30 vuotta sitten.

Kamarin lattian eristeenä oli käytetty myös muuta, nimittäin paikkakunnalle uskollisesti kalalaatikoita 🙂 Toki villalla täytettynä.

DSCN0048

Villaan määrässä ei ole säästelty. Kaksi peräkärryllistä saatiin täyteen ja vielä kolmaskin kärryllinen on tavaraa lattiassa. Koiratkin saivat kyytiä kun siirrettiin toinen peräkärry täyttyneen viereen. Lepsukin kävi kyydissä, mutta ehti jo alas ennen kuin kuvaaja sai kameran esille 😛

DSCN0042

Nyt meillä näyttää tältä:

 

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Lattiaprojekti syvenee

  1. Houkuttelevan näköistä teillä! 😉 Tuo teidän homma on vähän niin kuin meidän ikuinen remppaus mutta vaan ziljoona kertaa isommassa mittakaavassa. Itsekin oon katellu uusia parketteja olohuoneeseen, mutta uskon silti ettei meidän vanhan lattian alta löydy ihan tuota kaikkea! 🙂 Koiruuksilla on saletisti hauskaa kun saavat olla muukaanaa!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s