Onnen amuletit

Hieman on remppaa tehty sisätiloissakin, vaikka ulkovuoren uusinta onkin vienyt suurimman osan ajasta. Saken kaveri kävi päivän lapiohommissa. Tulevan kylppärin ja makkarin rossipohjan alle tehdään tuuletusväli, jota talon tässä päätyssä ei ole kellarin takia ollut. Makkarista lapioimme keväällä hiekkaa pois ja sama temppu piti nyt tehdä kylppärin puolella.

Jos remppahommista pitäisi valita se kaikkein raskain homma, niin se olisi minun mittarillani ehdottomasti lapiointi. Kovvaa hommaa on se. Mutta nytpä löytyi mies, jolta lapiohommat hoituu ja tulosta syntyy!

Hiekan seasta löytyi lehmän sarvi, naisen kenkä, hevosen (?) leukaluu ja pieni, jotain kasvia sisältävä pussi. Kaikki esineet löytyivät samasta paikasta, joten ne ilmeisesti oli laitettu sinne vartavasten. Olisiko kyseessä onnen amuletit talon suojaksi? Nämä esineet pitää laittaa paikoilleen ennen uuden lattian tekoa, jotta hyvä onni seuraa taloa asukkaineen myös jatkossa 🙂

DSC02050

Yksi päivä, yksi mies ja satoja kiloja hiekkaa siirtyi talon sisäpuolelta ulkopuolelle. Tuhannet kiitokset avusta Peki 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s