Paneelia pintaan

Päätyseinän panelointi saatiin vauhtiin tällä viikolla. Paneelien urospontit maalattin talomaalilla ennen seinään laittoa. Ne on hyvä maalata, koska paneeli elää seinässä ja pontteihin voi tulla ajan saatossa rakoja. Maalauksen ansiosta esiin ei tule puunvärisiä paikkoja. Kokonaan paneelit maalataan vasta seinässä. Keittomaali vaatii vain yhden maalikerroksen. Ensimmäinen paneeli seinässä, siitä se lähtee!

Panelointi sujui yllättävänkin nopeasti, kun vauhtiin päästiin. Ensin tehtiin töitä yhdeltä telineeltä mutta pian alkoi olla tarvetta telineille koko seinän leveydeltä. Siinäpä saikin yhden päivän kulumaan telineitä rakentaessa 😉

20170905_132818DSCN0220

Loppuviikosta koitti hetki jolloin minun piti ylittää itseni. Minä (ehkä Euroopan korkeanpaikankammoisin ihminen) kiipesin rakkaan puolisoni pyynnöstä telineen ylimmälle tasolle ja laitoin telineen vinotuen kiinni. Voi pojat, mitä sitä ihminen tekee saadakseen talonsa valmiiksi! Kun kuukausi sitten näin tuon rakennustelineen ensimmäisen kerran, vannoin etten ikinä tule kiipeämään sille, en edes ensimmäiselle tasolle. Nyt voinkin laittaa CV:hen maininnan seinäpaneelin kiinnityksestä naulapyssyllä 5 metrin korkeudessa 😛

20170907_162146

Melkein saatiin seinä valmiiksi. Ensi viikolla jatketaan 🙂 Harmillisesti ensi viikolle luvattiin useampana päivänä sadetta. Pitää nyt katsoa päästäänkö maalaamaan vaiko mitenkä.

20170907_193052

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s