Pakkanen!

Eilen oli kirpsakka pakkaspäivä. Mantereen puolella mittari näytti -10 astetta, mutta saaren puolella miinusasteita olikin 17. Paljastettakoon tässä vaiheessa että vaunun lämmitys on ollut jo jonkin aikaa rikki, mutta tähän asti ollaan pärjätty vallan mainiosti sisätilalämppärin voimin. Nyt kun mittari laski melkein 20 pakkasasteeseen, alkoi sisätilalämppäri olla alimitoitettu lämmönlähde. Pienen sähköteknillisen tutkimuksen jälkeen saimme kartoitettua mahdollisen vian aiheuttajan. Tulevalla viikolla pitääkin käydä karavaanikorjaamolla kysymässä uutta osaa. Jos saamme lämmitysjärjestelmän korjattua, niin hieno juttu, jos ei niin suuntaamme irtopatteriostoksille!

IMG_2333

Iltapäivän puolella kylmä alkoi kangistaa paatunuttakin talonremppaajaa, joten päätimme pistää pillit pussiin ja ottaa auton nokan kohti Marjaniemeä. Kaleva tiesi kertoa että kuluneen viikon kova tuuli on puskenut jäät rannalle ja tehnyt niistä melkoisia rykelmiä. Matkalla saaren päähän oli paikoitellen kovinkin sumuista. Hassu pakkaspäivän luonnonilmiö tottumattomalle!

Marjaniemissä ei ollut sumusta tietoakaan. Satuimme paikalle sopivasti ihailemaan auringonlaskua. Olihan kello jo yli kolme 😛

IMG_2341IMG_2352

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Pakkanen!

  1. On teillä kyllä eksoottista, ei voi muuta sanoa! Mä ihmettelin kun vein Sofian kitaratunnille, kun klo 17 oli vielä ihan valoisaa. Ennen joulua oli pilkkopimeää. Meillä alkaa olla siis pimeys ohi, teillä menee vielä hetko!

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s