Etelänmatkan satoa

Homman nimi on viime aikoina ollut keittiösuunnittelu. Sakke kävi muutama viikko sitten parin päivän etelänreissulla tsekkaamassa vantaalaisen Juvi-Production Oy:n. Ko. firma tekee täyspuisia huonekaluja ja keittiökalusteita yms. Nytpä me vihdoin taidettiin löytää keittiö 🙂

Samaisella etelänreissulla löytyi uutta lasia kuistin ikkunoihin. Puuseppä on jo kunnostanut suurimman osan ikkunoista, mutta muutamasta oli lasi mennyt rikki ja niihin ollaan etsitty uusia tilalle jo jonkin aikaa. Ehkä ei voi puhua ”uusista” laseista, kun kyseessä on puhallettu lasi jostain ajalta, kun maailma oli varmaan vielä mustavalkoinen 😛 Metsäkylän Navetasta löytyi kolmiruutuinen ikkuna puhalletulla lasilla, josta saadaan tuunattua lasit kuistin ikkunoihin 🙂

Ps. Vaunun lämmitys lähti toimimaan ja se toimikin jonkin aikaa, kunnes taas meni rikki. Kyllä me nyt annetaan sen olla. Vaunulla on ikää jo 30 vuotta, joten lienee aika uskoa että lämmityslaitteisto on tullut tiensä päähän. Kävimme tänään ostamassa irtopatterin 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s