Kattoremppa

Tällä viikolla alkoi kattoremppa 🙂 Se on yksi niitä projekteista, jonka olemme ulkoistaneet ammattilaisille. Se tehköön, joka osaa (ja joka uskaltaa kiikkua katolla). Vesikatteeksi tulee kolmiorimahuopa. Katosta tulee siis samanlainen kuin aitassa ja saunassa on.

IMG_3097

Niin kauan kuin me olemme Rantatöyrän omistaneet, talon kattoa on peittänyt pressu. Nykyinen huopakatto lienee palvellut vuosikymmeniä ja sen parasta ennen -päivä on mennyt kauan sitten. Pressut ovat kyllä hyvin hommansa hoitaneet, vesi on pysynyt talon ulkopuolella. Nyt on hieno fiilis saada taloon ihan oikea katto 🙂 Vielä julkisivuremppa valmiiksi ja kappas, talo alkaa näyttää asuttavalta! Mitä nyt kaikki lattiat puuttuvat ja kylppäri on vielä pelkkä monttu. Ainahan sitä joka talossa pientä laittoa on 😛

Katon tekijät repivät vanhat huovat pois. Niitä oli ainakin kolme kerrosta. Huopien alta paljastunut päre on melkoista silppua. Joskus aikojen alussa talossa on ollut pärekatto. Mahtava juttu, että päreet on jätetty paikoilleen edellisten kattoremppojen yhteydessä. Sinnepä ne saavat jäädä nytkin.

DSCN0882

Päreiden päälle tulee koolauslaudat. Lautojen päälle levyt ja levyjen päälle kolmiorimat ja huopa. Perjantaina oltiin laudoitusvaiheessa. Ensi viikolla jatketaan 🙂

DSCN0889

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s