Levyttävät artistit keittiössä

Blogi on ollut pienellä kevättauolla, mutta on raksalla kuitenkin kaikenlaista tapahtunut. Kesä on tullut ja sen myötä allekirjoittaneen kesäloma on alkanut 🙂 Seuraavat neljä viikkoa menevät tiiviisti raksalla sisätöissä. Viime kesän helteisen ulkovuorirempan jäljiltä se tuntuu oikein sopivalta vaihtoehdolta!

Keittiön koolaukset on tehty ja seuraavaksi oli vuorossa seinien levytys.

Pirtin puoleiselle seinälle tulevat astiakaapit yms. kaapisto, joten tälle seinälle laitettiin vaneria, joka on tukevampi kiinnitysalusta kuin muualle seiniin tuleva huokoleijona.

IMG_4533

Levytys on muuten tehty, mutta kylppärin puoleinen seinä on vielä vaiheessa. Seinälle tulee kylppärin ilmanvaihdon ohjaustaulu. Sähkäri tulee ensi viikolla asentamaan sen ja sitten viimeinenkin seinä voidaan levyttää.

Keittiön lattiamateriaali tuli pari viikkoa sitten sahalta. Samassa setissä tuli materiaalia vintin seiniin sekä portaisiin.

IMG_4561

Keittiön lattiaan tulee komeat lankut. Isäntä on tyytyväinen 😀

IMG_4571

Keittiön kaapistotkin saapuivat viime viikolla. Ne pitää vielä pintakäsitellä.

20190618_190952

Kauan odotetut mallitapettipalat saapuivat viimein ja niitä on pyöritelty urakalla. Mikähän näistä olisi keittiön tuleva tapetti? Suurin osa on Lim & Handtryckin mallistoa. Sekaan mahtuu myös muutama Pihlgren & Ritolan malli. Nämä ovat nyt oikeita paperitapetteja, ei mitään muovipäällysteisiä versioita 🙂

IMG_E4652

Seuraavaksi keittiössä asennetaan lattia paikoilleen ja maalataan se. Kaveri tulee viimeistelemään kaapistot. Sitten rapsutellaan ja maalataan katto. Jääkaappi yms. laitteet ovat odottaneet asennusta helmikuusta lähtien, joten palaset ovat olemassa, kunhan palapeli vielä kootaan. Tapettivalintakin on jo melkein tehty 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s