Pientä säätöä

Joulukuun aikana raksahommat ovat olleet monenlaista säätämistä. Pienistä jutuista koostuu pikkuhiljaa jotain järkevää. Näin ainakin kovasti yritän itselleni hokea 😉

Sähkäri kävi päivän touhuamassa  keittiössä. Oven pieliin asennettiin valokatkaisimet, sekä kodinkoneille pistorasiat. Sähkötarvikkeet ovat Schneiderin Renova-sarjaa.

Uuni ja mikro on saatu paikoilleen. Uunin kanssa sai hieman säätää, sillä se oli kärsinyt kuljetuksessa ja toinen kylki oli läjässä. Onneksi kyse oli vain pinnan peltiosioista, joten ongelma korjaantui pienellä tee-se-itse-peltisepän taidonnäytteellä.

Keittiökalusteet odottavat vielä vetimiä. Astianpesukoneen ovi saadaan laitettua paikoilleen vasta sitten kun siihen on ensin asennettu vedin. Vetimet laitettiin tilaukseen viikko sitten ja ne saapuivat sopivasti ennen joulua. Paikoilleen asti niitä ei kuitenkaan ole vielä saatu, sillä niihin sopivat ruuvit vaativat vielä pienen metsästysretken rautakauppaan 😉 Astiakaappien alla välitilassa ei vielä ole pintamateriaalia, joten siihen ei vielä ole asennettu valoja tai pistorasioita. Samoin lattianrajan pistorasiat puuttuvat, sillä ne tullaan upottamaan jalkalistoihin. Välitilan viimeistelyä ollaan mietitty ja taidamme päätyä sähkärin ehdotukseen: tapetti ja siihen pleksi päälle!

IMG_5807

Jääkaapin ja pakastimen kalusteoviin asennettiin saranat. Koskapa ei ole ennen tullut asennettua saranoita, asenneltiin ensimmäinen kappale oven sijaan testipulikkaan.

Testiasennus sujui hyvin, kunnes huomasimme että sarana olikin vääränmallinen itse kalusteeseen… Seuraavana päivänä siis uudemman kerran rautakauppaan, oikeanmallisia saranoita ostamaan 🙂

Niinhän ne ovet saatiin lopulta asennettua ja kylmäkoneetkin siirrettyä paikoilleen. Vetimet pitää vielä asennella myös näihin kaappeihin, sekä integroida kaappien ovet kylmälaitteiden oviin. Pientä säätöä siis riittää!

 

2 kommenttia artikkeliin ”Pientä säätöä

  1. Niin hienoo ja kodikasta! Kaikki mätsää vimpan päälle, valokatkaisimet just buenot ja välitilan tapetti+pleksi sopii prikulleen😁 Mitä yllättäviin säätöihin tulee, niin kärsivällisyytenne on ihailtavaa😲😎

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s