Kylppärin sisustusta

Kylppärin lattialämmitysongelmat ovat muisto vain ja reikäpaikat on korjattu.

Suihkunurkkakin saatiin paikoilleen 🙂

Allastasosta tuli aivan passeli. Peilin molemmin puolin tulee vielä riippuvalaisimet.

IMG_6987 – kopio

Allastason sisusta on vielä vaiheessa. Aluperin siellä oli yksi hylly, mutta se ei ole kovin käyttökelpoinen kylppäriolosuhteissa. Isäntä onkin tekemässä kaappiin ulosvedettävät laatikot.

20200515_173055

Muilta osin kylppärin sisustus on somasti vaiheessa. Kaapit ja laatikot on jo paikoillaan, mutta viimeistelyt vielä tekemättä. Kuivausrumpu puuttuu sekä sokkelit kalusteisiin. Ylälaatikkoon on tulossa silityslautamekanismi. Kalustetoimitus ei mennyt sen osalta aivan nappiin: saimme integroitavan leikkuulautasysteemin, emmekä silistyslautaa… Se häätyy käydä vaihtamassa. Kylppärin yläkaappi toimittaa tällä hetkellä vaatekaapin virkaa, joten erinäistä kamaa lojuu vielä tasolla.

IMG_7003

Tässä vielä jonkinlaista 360-astetta -tyyppistä kuvamateriaalia hahmottamaan mitä on missäkin 🙂 Kylppäriin tullaan keittiöstä (ovea ei ole vielä asennettu, kun saranaruuvit olivat vääränlaiset…). Allastason vieressä on ikkuna. Ovi- ja ikkuna-aukkojen reunat pitäisi maalata valkoiseksi. Ne on nyt kertaalleen käsitelty tasoitteella, joka vaatii vielä hieman paikkausta. Keltaiset kehykset ovat teippiä, joka ei siis kuulu lopulliseen sisustukseen 😉

IMG_7013

Ikkunan toiselta puolelta lähtee kaappiosasto. Kuivauskaapin yläpuolellekin on tuossa sokkeli.

IMG_6997 (2)

Makkarin puoleisella seinustalla on taso. Tason ja suihkunurkan väliin jää makkarin oviaukko. Yläkaapiston alle asennetaan valonlähteeksi ledinauha.

IMG_6999 (2)

Ihan asuinkelpoista meillä jo nykyisellään on. Kovasti jo odotetaan, että päästäisiin muuttamaan pirtin isommalle puolelle, sitten kun lattia on kuivunut. Se auttaisi asiaa makkarinkin osalta, kun saataisiin ruokaryhmä pirttiin paikoilleen ja muutenkin purettua makkarista kampetta pois pirtin puolelle. Sen jälkeen pääsisi remppaamaan makkarin kuntoon. Siellä vielä tekemistä riittää: lattian ja katon maalaus sekä seinien koolaus ja tapetointi. Kesälomatekeminen on siis jo mietitty 😉

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Kylppärin sisustusta

  1. Oi niin kaunis kylppäri 😍 nuo laatat ja sommittelu on 👌🏻👌🏻 Ps. Aivan luulin että nuo keltaiset teipit kuuluu asiaan 😉

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s